Skip to main content

Procena vrednosti nepokrenotnosti

25.000

procena stanova,kuća i poslovnih prostora

10.000

procena različitih tipova poslovnih zgrada, industrijskih kompleksa i drugih specijalizovanih nepokretnosti poputbenzinskih stanica i bio gasnih postrojenja

Od osnivanja naša kompanija posluje u skladu sa najvišim međunarodnim standardima procene IVS i RICS a od stupanja na snagu 2018. godine i sa nacionalnim standardima (Zakon o proceniteljima vrednosti nepokretnosti). Pored usklađenosti sa najvišim standardima procene kvalitet našeg izveštavanja osiguravaju i čvrste procedure koje uređuju naše kompletno poslovanje.

Procedure odeljenja procena obezbeđuju praćenje procesa od dobijanja naloga od klijenta, preko izrade izveštaja pa sve do revizije i finaliziranja izveštaja.

Sve naše procene su isključivo proizvod rada tima OAC Property Services, bez obzira ko je lično pripremio izveštaj procene, bilo da je spoljni saradnik ili “in house” procenitelj.

Svaki naš izveštaj prolazi kontrolu/reviziju od strane minimum jednog revizora, a u zavisnosti od tipa, lokacije, predložene vrednosti i procenjenog rizika nepokretnosti i do 3 revizije od strane iskusnijih kolega.

Svaki naš procenitelj je osiguran pojedinačno u skladu sa Zakonom o proceniteljima vrednosti nepokretnosti na odgovarajući iznos, a kao firma smo osigurani od profesionalne odgovornosti procenitelja na iznos od 1.000.000€.

sr_RSSerbian