Skip to main content

O nama

Naš tim

Osnovna karakteristika našeg poslovanja je da pored tima stručnjaka koji su stacionirani u našoj kancelariji u Beogradu („in house“ tim), imamo i mrežu spoljnih saradnika raspoređenih po Srbiji, čime upotpunjavamo naše usluge i ekspertize lokalnim iskustvom i znanjem, a za čije poslovanje naravno preuzimamo punu odgovornost što osiguravamo čvrstim procedurama poslovanja.

Imamo najveću mrežu saradnika na domaćem tržištu, koju čini 15 eksperata iz više različitih delatnosti, svi adekvatno edukovani i licencirani za usluge koje pružamo. Neki saradnici su specijalizovani za procenu vrednosti nepokretnosti ili za Supernadzor, a ima i onih koji su eksperti u obe oblasti.

Naš “in house” tim se sastoji od visoko obrazovanih inženjera i ekonomista, licenciranih procenitelja, a jedan od članova tima poseduje RICS RV licencu. Sve procene i povezane usluge se rade u skladu sa Nacionalnim, IVS i RICS standardima.

OAC Property Services mrežom saradnika pokriva celokupnu teritoriju Republike Srbije. Uz lokalno iskustvo i poznavanje tržišta pružamo kvalitetniju i bržu uslugu bez obzira u kom delu Srbije se nepokretnost nalazi

sr_RSSerbian